fredag 25 december 2015

Avklätt mode

Varför förväntas jag som kvinna vilja visa rumpan?
När man som jag fött 3 barn så hänger väl kroppen inte alltid med och även om man med åren känner sig mer bekväm och bryr sig  mindre om vad andra tycker så är det ändå rätt fachinerande att försöka hitta vettiga badkläder
Män har ett plagg att välja på, badshortsen, dom kommer i längd från ljumske till nedom knä i olika färg och mönsterval.
Kvinnans val står i bästa fall från att visa halva rumpan till hela
Det är egentligen trosor i annat tyg med varierande täkningsgrad. Och även dom mest täckande kommer ändå efter ett bad ha bestämt sig för att materialet mjuknar i vattnet och kryper uppåt och övergår från form hipster till stringtrosa. Högst opraktiskt och högst obekvämt Därtill är det ganska opraktiskt på stranden. Männen kan i sina shorts knata ner till stranden i dessa, bada, soltorka och sedan gå hem i samma plagg medans kvinnor skall försöka byta om till sina frimärkssamlingar av bikinitrosor. Enda fördelen jag kan se är väl att man frångår det obekväma i blöta badkläder som torkar långsamt eller besparing av plats i resväskan.
Suckar. Jag vill ha ett par snygga badshorts till kvinnor i vettigt material. Inga i genomskinlig spets o ha över badtrosor, inga i bomullstyg som aldrig kommer torka eller med slitts hela vägen upp till höften som ändå bara är en sladdervarning.
Hur svårt ska det va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar