måndag 20 juni 2011

Babyskallra

photo

klar med mitt senaste lilla virk projekt. En liten groda som också är en babyskallra. Känner mig rätt nöjd mef resultatet. Även om dottern hävdar att jag måste virka en krona till den.

6 kommentarer:

 1. Åh vad den var gullig då:). Du har verkligen blivit superduktig på det där med virkandet!!!
  Vill du ha en åkpåse eller två förresten?

  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Tackar. Jag känner mig riktigt nöjd. Hade ju inte virkat sen jag själv gick i lågstadiet, men det här var ju lite lagom kul och faktiskt inte så svårt, mer pilligt bara. Får se om/vad nästa projekt blir.
  Åkpåse vill jag jättegärna ha, faktiskt en av de få sakerna som står kvar på införskaffa listan. Helt perfekt,Tack. En sak mindre att leta efter. Ska bara lyckas ta mig förbi dig någon dag på jobbet och införskaffa den där berömda galltvålen också :-D
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vad skönt, då blir jag av med ytterligare några grejer;).
  Du, jag kan ju faktiskt köpa galltvål till dig och ta med hem om du vill. Vi har flytande som iallafall jag spär ut med vatten i en blomspruta och sprayar på fläckarna och de flesta fläckarna försvinner efter 1 tvätt, ibland 2.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Och helt perfekt för mig :-D Du e så go du.
  Och missa chansen att våldgästa dig på jobbet, nä nä, jag får vackert se till o lyfta på rumpan o se till o ta mig till ditt jobb. Så långt e det ju faktiskt inte ;) Skall nog lyckas den närmsta veckan e mitt mål.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Den var ju hur söt som helst! Skulle också vilja vara duktig på såna saker :(. Fast jag är nog lite för lat också ;)

  SvaraRadera
 6. Tack!
  Jag trodde jag var för lat, men den var lättare än den ser ut att göra. Och gick rätt snabbt, då blir det roligare.

  SvaraRadera