söndag 26 december 2010

Min härliga man.

Måste ju berätta vad jag fått av min käre man i julklapp.

På morgonen väcker han mig med ett ljuvligt vackert halsband. Ett silversmycke på lång ärtlänk. Så vackert Med både stjärnor och månar på Bild kommer så småningom. Precis i min smak.

På julaftonkvällen så fick jag två paket till av honom. ett Jättestort som förbryllade mig stort. satte mig i soffan och hade det som fotpall ett bra tag, bara för att suga på karamellen lite extra. Jag hade fått ledtrådar av honom som vanligt.

Jag viste att det va tekniskt, att vi skulle behöva det längre fram.

Hmm. jag hade gissat mig galen i en veckas tid. digital videokamera. kinect, wii fitness, DVD till bilen, bärbar dvd spelare, tv tilll sovrummet? nope inte det heller. när jag såg paketet så var det ca 1meter * 50cm * 50cm.... nope inget stämde in. Och tillråga på allt va jag tydligen tvungen att öppna det stora innan jag fick öppna det lilla paketet.

Jag hade önskat mig fårskinstofflor och silverhalsband, en bra bok och stickade sockor. han hävdade att det här va något jag ville ha. jag kunde då rakt inte få ihop det.

Jag öppnade tillslut och det visade sig vara en.... micro???

Allt föll på plats när jag öppnade det lilla paketet.. ett par tofflor som man värmer i en micro.

Han vet att jag älskar varma mysiga saker. så hade han hittat ett par rosa härliga fluffiga tofflor som man micrade värma. det liksom bara stog mitt namn på dom. och jag förstår, för jag älskar dom. Dom är verkligen jag. Så han beställde hem dom. Och allt va jättebra tills han insåg en sak... Vi har ju ingen micro... Så han fick köpa en sådan också  :-)

1 kommentar:

  1. Hahahaha, han är ju för rar, din käre make:).
    Kram

    SvaraRadera