fredag 10 juni 2011

I väntans tider

Det blir tydligen en liten tillökning till. Den här kommer dock att väga betydligt mindre tack och lov :-)
Går nu i allafall i väntans tider på en till liten bebis. Den skall tydligen vara väldigt inteligent och kunna i princip allt.
vi får väl se när den väl kommer vad jag tycker om den.
I allafall. såhär är det.
Dom ringde från 3 idag och undrade om jag hade tänkt något på att förlänga abonemanget hos dom som går ut.
Mjo, jag e ju faktiskti nöjd med abonemanget men telefonen jag har hänger på sissta versen tyvärr, den behöver nog lämnas in på lagning eller nått.
Det hela slutade med att jag behåller samma abonemang och får en ny telefon. En iphone4. Dom lovade att inga extra avgifter skulle tillkomma, att det blir samma abonemang, att jag får 3 månader gratis och därtill fri surftid. Jag e skeptisk, men efter att ha frågat om det verkligen stämmer att det INTE tillkommer några kostnader och INTE blir dyrare så lät det ju ändå som en bra deal. Vi får väl se. Halva världen verkar ju avguda Iphone, så det e väl kanske på tiden att även jag lär mig vad en sådan är bra till.

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag allt lite smått avis måste jag säga. Jag har länge länge tänkt att jag inte "behöver" en Iphone eller liknande men jag börjar lite smått ångra mig...

    SvaraRadera
  2. Jag vet ju inte om jag "behöver" en. Vi får se. Halva världen verkar ju vara av åsikten att man "måste" ha en Iphone. Får se om det är den delen som har rätt eller ej ;-)

    SvaraRadera