torsdag 28 juli 2011

För mycket tid

Kan man ha det?
Tittar jag in här så ser det så ut i allafall. Jag skriver ju flera inlägg per dag. Det kan inte vara sunt. Jag borde bara vila vila vila... tråkigt att jag är trött på att vila bara.
Funderar på vad man skall roa sig med idag. Torsdag, vad gör man på en torsdag. Bakar kanske? kör en tvätt? dammsugar ( nä stop någon gräns får det väl finnas, dammsuga gör jag INTE, dammtorka möjligen).
Börjar till o med bli sugen på en tur till IKEA. Har inte varit sugen på att åka dit på länge. Men dom flesta höggravida brukar ju vagga runt där på slutet. Tog en tur både när sonen och dottern skulle ut. Det hör ju nästan till på något sätt att vagga en tur där.
Men vad ska man handla då? Jo jag kan nog komma på ett o annat. Inte några akuta måsten, men kniper det så...
- En tavelram till bebisens bebisfoto som skall sitta i köket.
- En liten kudde till barnvagnen.
- Ett nytt matskåp till köket (det behövs ju verkligen faktiskt, mannen min fick senast igår skruva fast dörren till det IGEN).

Sen är det säkert ganska kul för barnen att leka en timme i leklandet där. Hmm förslag på hur jag skall övertala mannen att åka till IKEA??? nä tänkte väl det.... jag får väl skona honom den här gången och låta honom ha lite semester i allafall.

2 kommentarer:

  1. Äh fasen heller!!! Hans fel att du går där och vankar så de e inte mer än rätt att han kör dig och följer dig runt på ikea....Han ska väl oxå lida liiite iaf!?!

    SvaraRadera
  2. Haha, såå kan man ju också se det. Ähh vi ska väl orka bägge två. Glad pappa i familjen bäddar också för en glad mamma... eller nått åt det hållet.

    SvaraRadera