tisdag 29 maj 2012

Bloggtorkan attackerar

Det har verkligen varit skralt på mina inlägg ett tag nu.
Livet har liksom bara fyllt på sig  ändå med innehåll.
Jag får försöka bättra på min inläggsstatestik eller kanske bara acceptera att det får vara lugnare ett tag.
Just nu är det en del annat som tar tiden.
Idag skall vi tex åka och fixa pass åt dottern, skall strax till skolan för att kidnappa henne lite tidigare.
Sedan har det varit lite pyssel med akvarierna, bara trevligt. Lite fiskar har gått buksimsvarianten till mötes och det har möblerats om lite. Funderar nu på att skaffa en körsbärsräcka eller liknande att fylla ut med.
Som det ser ut just nu så är det i 54 litersakvariet 3 Guppyhonor, 2 Guppyhanar, 1 Endlerhane, 3 Kardinaltetror och 1 liten garra rufa yngel.
I 63 litersakvariet så går 3 st Garra rufa. Dom e så elaka mot alla andra fiskar så kan inte sätta ner så mycket annat där. Vet inte om en räka eller liknande skulle stå ut med deras beteende.
Ny bakgrund med blå vattendroppar åkte på 63 liters igår. Skulle behöva lite nya växter också, den senaste jag köpte va verkligen inte bra. den skräpade för mycket så den åkte ur med hiskelig fart.
Så det som står närmast på inköpslistan är
1. Kanske en räka eller två
2. Nya växter, kanske en kruka till om jag inte hittar bra flytväxter eller någon som växer på sten.
3. Någon matsort som inte skräpar lika mycket.
4. Ett bra salt, det gamla börjar ta slut.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Såg att du är/var intresserad av GroupOn-erbjudandet från Bromma Laserklinik. Det är jag med. Fick du ngra givande tips?
  Värt att satsa på tror du?

  Hälsn,
  Zandra

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja jag tittade på det, men tyvärr kunde jag inte hitta någon information alls, inget om vilken utbildning som fanns, vilka maskiner det va eller ens någon recention. Så jag valde att hoppa över det hela i brist på information.
  Jag har ju tidigare testat laser och gjort 6-7 behandlingar på Ellipse klinikken vid St: Eriksplan. Och dom kan jag varmt rekomendera. fick bort ungefär 75% av håret.
  Men nu va jag sugen på att göra benen, och det är ju så dyrt tycker jag. Så en groupon deal hade ju suttit fint. Men som sagt, jag hoppar över Bromma Laserklink tills jag får reda på något mer om dom. Så länge har jag istället valt att testa Depilar system. En ny metod med enzymer som skall ge permanent hårborttagning. Kort fattat så vaxar man och smörjer sedan in området med en speciel lotion som bryter ner hårsäcken så att håret inte kan komma tillbaka. Skall ta lite fler behandlingar än med laser, dock är det betydligt billigare.
  I sverige finns det bara på salong. Dock är det inte helt omöjligt att få tag i denna lotion utomlands.
  Lycka till och skriv gärna och berätta ifall du valde Bromma och hur det gick.
  / Ann

  SvaraRadera