fredag 19 oktober 2012

Avstämning

Här var det stiltje. Jag har helt enkelt inte haft tid. Kanske positivt, beror på hur man ser det. Har haft så fullt IRL att mitt nätliv fått ta en lång siesta.
Men livet är fullt och mycket händer. Jag har hunnit göra min mödravårdsplacering och blir klar med den nästa vecka. Har känt o lyssnat på massa fina bebismagar, hållit en egen föräldrautbildning, satt spiraler, tagit cellprover, gett preventivrådgivning, haft ungdomsmottagning, efterkontroller osv. Igår satte jag sista kravpinnen på pappret. Vi har ju ett visst antal som vi måste göra av olika moment. Och igår fyllde jag äntligen på så att alla moment är uppfyllda och jag kan få min förskrivningsrätt.
Känns skönt o bocka av en sak till på listan. Firade gjorde jag med en hårklippning och ett försök att beställa en vacker kalender för 2013. Den jag vill ha. "Paperblanks ametist slimmad verso" verkar omöjlig att hitta i Sverige, men skam den som ger sig, jag maila tillverkaren o hoppas på snart svar.
Imorgon blir mellankilllen 7 år, hjälp, stora killen. Vad snabbt dom växer. Han önskar sig heeeeelt otippat tåg.... Så mamma får ta på tänkarhatten o klura på den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar