måndag 7 oktober 2013

Det blev inte mycket till jobb

Tvärtom... Det blev inget alls. Dagen efter åkte jag hem och raka vägen till Karolinska sjukhuset :(
Skadan i nacken gjorde sig mer än lovligt påminnd. Det blir inte bättre som jag in i det längsta hoppades, tvärtom går det käpprätt åt andra hållet. Har nervsmärta i hela vänstra armen som driver mig till vansinne.
Smärta i sig är ju en sak, men Nervsmärta är gräsligt då inga smärtmediciner biter på den. Man får tillslut känslan av att vilja kapa av armen då det ilar och ilar. Men eftersom det är nervsmärta så är man ju också plågsamt medveten om att det knappast skulle hjälpa.
Har fått en remiss för MR, sjukskriven och medicin som egentligen inte är till för smärtlindring, men som ibland biter på nervsmärta. Fast det tar ett par veckor innan man märker av effekten. Mindre roligt. Tensaparaten distraherar bra, men smärtlindrar inte något vidare. Värme gör det nästan ibland värre. Ibland vill man nypa hårt runt hela armen och trycka bort smärtan, men vid försök så känner man hur känslig huden är man drar istället bort handen då det gör för ont att ta i armen. Ghaaa, ja det är verkligen en smärta som driver en till vansinne.  Skall försöka ringa sjukgymnasten idag och se vad hon säger.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

  Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Fredrik
  AFA Försäkring

  SvaraRadera