tisdag 12 oktober 2010

Blivande 5åring

Snart blir mitt lilla hjärta 5 år. Härliga busiga år. Frågorna börjar droppa in lite smått, vad önskar sig då busfröet? Jag och Lion tog en heldag i Nacka forum där busfröet i fråga själv fick peka ut alla favoriterna.
Kan meddela att han pekade på ungefär allting, men vissa absoluta favoriter visade sig naturligtvis. Det handlar mycket om, tåg, radiostyrda fordon, saker man kan bygga och knappar.


Dagen till ära åt vi goda kycklingwraps. Till efterrätt en nöt/chokladbrownie med grädde. Allt intaget i gungandes härliga korgstolar och med Lions nya ficklampa med på ett hörn.


Chuggington är en favorit, på BR fanns mycket från chuggington, Mamma noterar dock att rälsen är i plast och inte passar ihop med BRIO rälsen som vi har hemma. Men själva tågen och förvaringen är ju rolig.

Det här var favoriten nummer 1!, Tomas tåget, och därtill en spårväxlare med lampor som tändes och släktes. Pluspoäng för att den passar ihop med BRIO´s järnväg enligt BR´s personal.

Byggare bob är också en kul figur, BR hade någon slags rea som dom kallar Pang Pris på byggare bob traktorn just nu.

Tåg igen, denna gång från Duplo. Lion älskar ju att pilla med saker, kan tänka mig att lego av olika slag kan gå hem.

Radiostyrt i alla dess former, från lastbilar till razerbilar, gärna med stora däck och knappar av olika slag.

Även Claes Olsson hade flera roliga saker, den här bongårdsleksaken som rullar själv fångade snabbt Lions intresse.

Det här är tydligen en favorit enligt Lions dagsifröken. En kulbana som man bygger själv. Upphottad version av den gamla träkulbanan som alltid fanns hos tandläkaren när man var liten. Även denna hos Claes Olsson.

När Lion såg denna va han fast, förstår honom, massa knappar, det blinkade och lät, stor härlig lastbil. Höll på att inte komma ifrån Claes Olsson, men mutad med en ficklampa gick det tillslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar